Usluge

Iz širokog spektra usluga koje pružamo u oblasti izrade reklamnog i propratnog materijala za obeležavanje i reklamiranje posebno bi smo izdvojili nekoliko usluga koje s obzirom na njihovu popularnost u potpunosti definišu našu primarnu proizvodnu delatnost. To su pre svega izrada projektne dokumentacije za svetleće reklame zatim sečenje PVC folije na "kateru" (cutter, eng.), sečenje pločastih materijala na CNC mašinama i izrada predmeta od pleksiglasa.

Izrada projektne dokumentacije za svetleće reklame

Izrada projektne dokumentacije za svetleće reklame

Izrada projektne dokumentacije za svetleće reklame podrazumeva izradu kompletne tehničke i propratne dokumentacije za izradu svih tipova svetlećih reklama i uopšte elemenata koji se koriste za obaveštavanje i obeležavanje.

Izrada projektne dokumentacije za svetleće reklame, detaljnije >>

Sečenje PVC folije na kateru

Sečenje PVC folije na "kateru"

Obeležavanje objekata PVC folijom je izuzetno popularan vid reklamiranja i obaveštavanja, posebno zahvaljujući činjenici da se uz pomoć specijalnih PVC plotera, "katera" (cutter, eng.), može postići neograničena sloboda i velika preciznost prilikom kreiranja oblika isečene PVC folije.

Sečenje PVC folije na kateru, detaljnije >>

CNC sečenje pločastih materijala

CNC sečenje pločastih materijala

Korišćenje CNC mašina već odavno predstavlja standardnu proceduru prilikom izrade predmeta sa veoma specifičnim zahtevima po pitanju dimenzija i preciznosti izrade. Kompjuterski kontrolisane u sprezi sa nekim od savremenih CAD/CAM softverskih rešenja mogućnosti izrade su praktično neograničene.

CNC sečenje pločastih materijala, detaljnije >>

Izrada predmeta od pleksiglasa

Izrada predmeta od pleksiglasa

Zahvaljujući svojim mehaničkim karakteristikama, pre svega izuzetnoj mehaničkoj otpornosti i providnosti, pleksiglas se danas veoma često koristi za izradu propratnog reklamnog materijala.

Izrada predmeta od pleksiglasa, detaljnije >>

Reference