Svetleći totemi

Svetleći totemi, Simfo Bačka Palanka

Šta su svetleći totemi?

Svetleći totemi su grupa svetlećih reklama veoma sličnih svetlećim displejima uz izuzetak da su totemi znatno uglavnom znatno većih dimenzija i da se u većini slučajeva postavljaju na bazu koja se direktno nalazi na zemlji.

Gde se koriste svetleći totemi?

Svetleći totemi se najčešće postavljaju na otvorenom prostoru koji je izložen velikom broju prolaznika. Veoma često to su lokacije blizu pešačkih zona ili pored prometnih puteva koji su generalno idealno mesto za postavljanje totema zbog velikog broja vozača koji imaju priliku da vide reklamirani materijal.

Svetleći totemi, Cvećara Samanta Novi Sad

Od čega se izrađuju svetleći totemi?

Za izradu svetlećih totema se u suštini koriste identični materijali kao i u procesu izrade svetlećih displeja. Jedini izuzetak može da predstavlja baza totema koju je ponekad potrebno prilagoditi potrebama podloge a nije ni redak slučaj da je prethodno potrebno prilagoditi samu podlogu. Totemi se na otvorenim zemljanim terenima montiraju na za to prethodno izrađene betonske potpore koje su u stanju da pruže oslonac totemu čak i u slučajevima intenzivnijih naleta vetra i ostalih spoljašnjih mehaničkih uticaja.

Za izradu reklamnog materijala koji se nanosi lepljenjem na totem se najčešće koristi PVC folija koja je prethodno obrađena na "kateru" ili štampana PVC folija koja omogućava prikaz znatno složenijeg reklamnog materijala (prikaz rasterskih slika itd.). Za osvetljenje svetlećih totema se koriste neonske cevi za koje se napon obezbeđuje iz spoljašnjih izvora.

 

Imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi svetlećih totema? Kontakt formular >>

Svetleći totemi