Svetleći displeji

Svetleći displeji,  Telekom Srbija

Šta su svetleći displeji?

Svetleći displeji spadaju u grupu izuzetno popularnih reklamnih elemenata čija je osnovna namena da pruže dobru vidljivost reklamnog sadržaja čak i u uslovima slabije osvetljenosti. Ova funkcionalnost se postiže putem nezavisnih izvora svetlosti koji su sastavni deo samog svetlećeg displeja.

Gde se koriste svetleći displeji?

Svetleći displeji se koriste na mestima gde reklamni sadržaj treba da bude vidljiv bez obzira na to o kom se delu dana ili noći radi kao i u slučajevima gde odabrana lokacija za postavljanje reklamnog sadržaja nije izložena dovoljnoj količini svetlosti iz okoline da bi mogli da se koriste klasični reklamni panoi i table.

Svetleći displeji, Com Trade Shop

Od čega se izrađuju svetleći displeji?

Svetleći displeji se izrađuju u obliku zatvorenih aluminijumskih konstrukcija kod kojih su dominantne površine (najčešće bočne stranice) namenjene prikazivanju reklamnog sadržaja izrađene od providne ili poluprovidne plastike.

Nezavisni izvor svetlosti se obično realizuje putem neonskih svetiljki koje se nalaze u unutrašnjosti displeja, hermetički zaštićenoj od svih vidova uticaja spoljašnje sredine, na prvom mestu prašine i vlage. Neonske svetiljke se koriste zbog male potrošnje, dugog veka trajanja i čiste boje svetla koje daju.

 

Imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi svetlećih displeja? Kontakt formular >>

Svetleći displeji