Obeležavanje izloga

Obeležavanje izloga, Credit Agricole Bank

Šta je obeležavanje izloga?

Obeležavanje izloga, kako i samo ime otkriva, podrazumeva postavljanje reklamnih i informativnih elemenata, najčešće sa unutrašnje strane izloga, u cilju davanja određenih informacija ili obaveštenja prolaznicima.

Gde se primenjuje obeležavanje izloga?

Jednostavan odgovor bi glasio u svakoj situaciji kada je to izvodljivo jer danas gotovo da ne postoji poslovni prostor, prodajni objekat ili drugi objekat koji u svom izlogu ne sadrži bar jedan element za njegovo obeležavanje.

Od čega se sve izrađuju elementi za obeležavanje izloga?

Ako se izuzmu elementi koji mogu potpuno nezavisno da budu postavljeni u izlogu kao što su razne vrste reklamnih panela, nosači postera itd. ubedljivo najkorišćeniji materijal za obeležavanje izloga jesu samolepljive PVC folije koje mogu prethodno biti obrađene "katerom" ili sa naštampanim sadržajem na sebi.

Pored standardnih PVC folija koje se koriste za obeležavanje izloga postoji i veliki izbor posebnih folija koje se koriste za prekrivanje kompletnih izloga u cilju zaštite privatnosti ljudi u unutrašnjosti objekta (opcija posebno omiljena u slučaju noćnih klubova, kafića i kazina) za šta se koriste razne vrste "peskarenih" folija itd.

 

Imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi obeležavanja izloga? Kontakt formular >>

Obeležavanje izloga